Gratis Webinar: samenwerken op afstand, meld je nu aan

Gerelateerde berichten

Ik heb het heel druk, ook al heb ik bijna niets te doen…
Het leven van een sociaal actief dier
Angst en de 1,5 meter maatschappij

Donderdag 10 december 16.30 – 17.30 uur laten wij je ervaren en leren hoe jij bij jezelf en je collega’s kan zien en voelen waar jouw samenwerkingsbehoeftes liggen.

Online verbinding hebben is, laten we het voorzichtig formuleren, een uitdaging. Het beeldscherm nodigt vooral uit tot het volgen van vrij strakke agenda’s gericht op de inhoud en de kadering van doelstellingen en besluitvorming.

Daar is op zich niets mis mee. Zeker als je van die zakelijkheid houdt. Het resultaat is echter niet alleen afhankelijk van inhoudelijke afstemming. De relatie, de mate waarin we ons met elkaar verbonden VOELEN is een doorslag gevende succes factor en een belangrijke bron van motivatie.

Ontbreekt dit dan werkt dat door in de betrokkenheid die je ervaart en dus je motivatie. We gaan steeds meer in ons hoofd zitten, dat wordt steeds vermoeiender en is een gevaar voor onze vitaliteit en gezondheid.

Dus hoe organiseren online die verbondenheid en vitaliteit met elkaar?

Laat je verrassen welke rol de non-verbale communicatie van jezelf en de ander daarin speelt en laat je wijzer maken hoe die de wegwijzers zijn om in verbinding met zowel jezelf als met anderen te blijven.

Je kunt gratis deelnemen aan het webinar samenwerken op afstand, dat wij samen met de andere leden van Connectas organiseren op 10 december om 16:30. Als je je hebt aangemeld ontvang je uiterlijk op de dag zelf een email met meer informatie hoe deel te nemen.

Meld je gratis aan

Gratis Webinar: samenwerken op afstand, meld je nu aan

woensdag 14 okt

Deel het artikel op

Lianne van Deurzen

Over de schrijver

Lianne van Deurzen is coach en trainer en is als haptonoom expert in het verbinden van verstand en gevoel. Zij is sterk in non-verbaal waarnemen en feitelijke feed-back geven, waardoor het altijd zeer vertrouwd en zonder oordeel werken is. 

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? 

Van Deurzen Advies en Ontwikkeling bestaat uit:

Van Deurzen Advies en Ontwikkeling
Westerpark 151
5042 MK  Tilburg
06-14679141