Over ons

Van Deurzen Advies & Ontwikkeling helpt individuen, teams en organisaties om prestaties te optimaliseren. Door te focussen op de ontwikkeling van menselijke contacten én het (h)erkennen van de rol van emoties.

Eerst voelen en ervaren versnelt leren en ontwikkeling

Met Van Deurzen Advies & Ontwikkeling start je met ervaren en voelen, praten over en kennisdeling volgt daarna. De kern tijdens de coaching- en trainings sessies is het aan den lijven ervaren. Welke effecten contact en emoties hebben op individuen en wat er zich afspeelt in het contact met anderen. 1 op 1 of in je (zelfstandig) team of tussen leider en groep.

Wij bieden:

Coaching en Personal training (in- en outdoor) voor persoonlijke groei mentaal & fysiek

Helder inzicht in eigen kwaliteiten en valkuilen. Eigen patronen ervaren én doorbreken.

  • Personal management: Coaching en Personal training (in- en outdoor) voor persoonlijke groei mentaal & fysiek
  • Teamtraining om interactie te versterken. Ervaar samen aan den lijve waar de drempels en onhandigheden zitten en ontdek hoe het anders kan. Kan spannend zijn, maar levert altijd iets op!
  • Feel the faer, and do it anyway: Helder inzicht in eigen kwaliteiten en valkuilenen onderliggende emotionele aansturing. Eigen patronen ervaren én doorbreken.
  • Leiding geven met gevoel, via het lerenvoelen programma met de thema’s ruimte en weerstand, macht en onmacht, leiden en volgen.
  • Kennismakingsworkshops.

Over ons


Deel het artikel op
Van Deurzen Advies en Ontwikkeling bestaat uit:

Van Deurzen Advies en Ontwikkeling
Westerpark 151
5042 MK  Tilburg
06-14679141